Jumaat, 23 November 2012








121 ulasan:

  1. Balasan
    1. pos lepas .. saya beli M16 barang dapat , abang ni tak tipu ! 100 % boleh dipercayai ! friendly jugak

      Padam
    2. ade lg x stock skrg ni????

      Padam
    3. taon 2014 ad lgi x . sya nk bli

      Padam
    4. ada lagi x stock m4 taun 2015

      Padam
    5. saya nak beli lmg ada lagi tak

      Padam
    6. saya nak beli lmg ada lagi tak

      Padam
    7. BOS..kalau ada lagi please whatsapp sy...serius buyer ni..thanks

      Padam
  2. barang akan restok pada 12/1/2013 harap buyer dapat bersabar

    BalasPadam
  3. macam mana nak beli dari blog ni..tolong respon

    BalasPadam
  4. Masih ada stock? Tolong describe MINIMI

    BalasPadam
  5. bro,area mane?saye area kl

    BalasPadam
  6. payment nk buat camne? peluru dpt sekali ke ?

    BalasPadam
  7. Ade gak jual kat facebook senapang ni, tp penjual tipu kastemer, dah bank in, barang tak dak, last last akaun facebook pun tutup, nama profil kat facebook, farish mazli, akaun maybank beliau guna, ada askarkat serawak kena tipu sampai 3k, ngan mamat ni, farish mazli la, bukan bloger ni,

    BalasPadam
  8. Tlg email kat saya mukita47777@gmail.com

    BalasPadam
  9. Bro mntk tlg pm arge brg. Dekat email sy boleh. Haniffsenso@gmail.com

    BalasPadam
  10. bro , barang nih ada stok lagi tak ?

    BalasPadam
  11. nak tanya, barang ade lg x ?
    serious buyer

    BalasPadam
  12. nk tanye pistol manik ade jual lgi x?
    serious buyer

    BalasPadam
  13. Bro m4 karbin ade stok lg x?, pm kat sy mamanau.nopo@gmail.com

    BalasPadam
  14. Teropong tu untuk minimi je ke?

    BalasPadam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  16. Adik saya nak beli. Klu stock minimi ada lagi x


    BalasPadam
  17. Berminat le.tolong email senarai harga ke amrinaziz4512@gmail.com.
    Tq.

    BalasPadam
  18. Stock pistol ada lagi ke tak.saya nak beli betul 2 ni.

    BalasPadam
  19. bro stock ade lgi x ??? - 26/10/2014

    BalasPadam
  20. Bro..duit dh siap..nk bli ja bro..harga brapa ? Jenis AEG saya beli..

    BalasPadam
  21. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  22. Adakah mainan ni salah disisi undang2

    BalasPadam
  23. Adakah mqinan ini salah di sisi undang undang

    BalasPadam
  24. Bang saya ni dah sms bnyk kali dah tapi tak blh pun saye ni serious buyer

    BalasPadam
  25. Saya mencari we hi-capa 1.5...gas blow back...wechat saya: shahmie10
    Pless..respon

    BalasPadam
  26. assalam,bro sye ni serius buyer,tpi bile mseg,wassap due2 xrep,ape cer bro ? bminat nk beli ni.. -_-

    BalasPadam
  27. msj tak balas . ke kene tangkap dahh . hahaha . nak beli nihh !!!!

    BalasPadam
  28. Saya berminat nk beli pistol manik.tolg respon.msg saya 0175258193

    BalasPadam
  29. Saya berminat nk beli pistol manik.tolg respon.msg saya 0175258193

    BalasPadam
  30. SERIOUS BUYER.....tolong reserve pistol....nanti aku deal dengan kau.

    BalasPadam
  31. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  32. Woi..........!!!Tak balas lagi!!

    BalasPadam
  33. Saya ingin membeli MINIMI kalau ade stok saya nak terus beli no. Fon kalau ade ape2 masalah 018 2840 114

    BalasPadam
  34. Ade stok ke kalau ade stok saye nak beli kuat. Tak senapng tu

    BalasPadam
  35. saya nak beli pistol tu satu

    BalasPadam
  36. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  37. Sy berminat nk semual senapang.bleh syadamreus@gmail.com

    BalasPadam
  38. Bos kalau nak beli ada lagi tak

    BalasPadam
  39. mcne nak beli . sye nk stanby satu kt rumah mak sye. byk sgt pencuri kt kmpg skrg ni. geram plak.

    BalasPadam
  40. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  41. Sapa berminat nak beli pistol manik pm saya.
    waroneworld@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bro ada stok x?
      Mcm mna nk cntact, wasap @ fb ada x?

      Padam
  42. Bro semue nie all real size

    BalasPadam
  43. stok minimi dengan M4 karbin ada lagi nak beli

    BalasPadam
  44. Sye mmg berminat nk beli , ade stock lgi . serius buyer . cuma nk tnye yg pistol tu , tarik sekali lepastu tembak banyak kali or tarik sekali² .

    BalasPadam
  45. 11 dis 2015
    Saya mahu cari model spg government 1911 (tahan lasak)... X mau yg dua tiga Kali tarik trus kong... Sila emel saya kalau ada model tersebut.... owangkedah75@gmail.com
    Saya tinggal area kedah lg baik kalu ada alamat kedai berdekatan

    BalasPadam
  46. Nk tnya M4 KARBIN tu boleh tembak auto ke x??

    BalasPadam
  47. memang ada orang dapat pistol tu?saya tak percayalah,terlalu murah!tapi sekarang masih ada jual tak

    BalasPadam
  48. memang ada orang dapat pistol tu?saya tak percayalah,terlalu murah!tapi sekarang masih ada jual tak

    BalasPadam
  49. Email saya: adibnorlans1v@gmail.com

    BalasPadam
  50. Abang jual pistol manik kat area mana nak datang beli boleh x

    BalasPadam
  51. Abang jual pistol manik kat area mana nak datang beli boleh x

    BalasPadam
  52. Saya harap abang balas mesej
    Sebelum bapak saye mesej

    BalasPadam
  53. Abg nak beli,saya nak beli Pistol kecil,

    BalasPadam
  54. Abg,minimi ada lagi x...saya nk beli

    BalasPadam
  55. Abg boleh x kalau nk buat cash on delivery

    BalasPadam
  56. Saya nak beli M16 ada stock tak,kalau ada macam mana nak beli?
    Response balik!

    BalasPadam
  57. woi bangang lenovo aku nak beli dulu minimi

    BalasPadam
  58. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  59. Sy nak beli jenis glock..harga die brapa?harap lh balas.nk beli btl payah
    Hahaha

    BalasPadam
  60. Pistol manik murah sikit ada...

    BalasPadam
  61. Kalau free pun tak pa....😉😉😉

    BalasPadam
  62. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  63. Boss nk beli lmg dengan m16 ade.kalau ade message 01110568630

    BalasPadam
  64. salam,saya berminat untuk membeli mp5.email saya di google plus:zerokiller04@gmail.com

    BalasPadam
  65. saya berminat nak tembak beruk kat kebun...wassap 0136415051

    BalasPadam
    Balasan
    1. Airsoft x sesuai dan x kuat utk membunuh,yang sesuai adalah airrifle. Untuk airsoft atau air rifle sila email sy di semenanjungairsoft@gmail.com untuk order atau pertanyaan.

      Padam
    2. Airsoft x sesuai dan x kuat utk membunuh,yang sesuai adalah airrifle. Untuk airsoft atau air rifle sila email sy di semenanjungairsoft@gmail.com untuk order atau pertanyaan.

      Padam
  66. boss, pistol yg harga dlm lingkungan rm20-30 ada tak.. saya nk beli dlm 2-3 skali.. BTW FB mana yg betul?

    BalasPadam
  67. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  68. bang nk kena cash ke akaun bank ke atau dua2 blh

    BalasPadam