Jumaat, 23 November 2012








19 ulasan:

  1. Balasan
    1. pos lepas .. saya beli M16 barang dapat , abang ni tak tipu ! 100 % boleh dipercayai ! friendly jugak

      Padam
    2. ade lg x stock skrg ni????

      Padam
    3. taon 2014 ad lgi x . sya nk bli

      Padam
  2. barang akan restok pada 12/1/2013 harap buyer dapat bersabar

    BalasPadam
  3. macam mana nak beli dari blog ni..tolong respon

    BalasPadam
  4. spe berminat bleh sms sy d 0193698225 utk deal,or tgk fb sy di senapang manik

    BalasPadam
  5. Masih ada stock? Tolong describe MINIMI

    BalasPadam
  6. bro,area mane?saye area kl

    BalasPadam
  7. payment nk buat camne? peluru dpt sekali ke ?

    BalasPadam
  8. Ade gak jual kat facebook senapang ni, tp penjual tipu kastemer, dah bank in, barang tak dak, last last akaun facebook pun tutup, nama profil kat facebook, farish mazli, akaun maybank beliau guna, ada askarkat serawak kena tipu sampai 3k, ngan mamat ni, farish mazli la, bukan bloger ni,

    BalasPadam
  9. Tlg email kat saya mukita47777@gmail.com

    BalasPadam
  10. Bro mntk tlg pm arge brg. Dekat email sy boleh. Haniffsenso@gmail.com

    BalasPadam
  11. bro , barang nih ada stok lagi tak ?

    BalasPadam
  12. nak tanya, barang ade lg x ?
    serious buyer

    BalasPadam
  13. nk tanye pistol manik ade jual lgi x?
    serious buyer

    BalasPadam