Rabu, 3 Februari 2016


Senapang 
manik
M4 rm70
Ak 47 rm60
Lmg rm65
Mp5 rm60

Pistol manik 
Colt rm150
Bertta rm150
Walter mini rm70

Serius buyer pm senapang manik gambar profil askar




182 ulasan:

  1. kalau nak beli macamane??

    BalasPadam
  2. Salam....mcm mna nak contact?

    BalasPadam
  3. Tolong msg sy 0177508967 kalau de brg ye.. Da lama cri senapang ni..

    BalasPadam
  4. Ni nmbor sy 0189038940 sy nk order ni

    BalasPadam
  5. Pm kat whatapps bos 0139295370

    BalasPadam
  6. Saya nak beli, serius buyer nih, ni nmbor 0189038940

    BalasPadam
  7. Saya nk beli.. pm kt wssp bos.. 01136653196

    BalasPadam
  8. Mcm mana nak pesan...Email...mixanz@gmail.com...

    BalasPadam
  9. Sy berminat..pm sy plz 0122153168

    BalasPadam
  10. Sy berminat..pm sy plz 0122153168

    BalasPadam
  11. Sy berminat..pm sy plz 0122153168

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. Sy berminat..pm sy 0179206119

    BalasPadam
  14. Sy berminat pm syaa 0178204577 ~~

    BalasPadam
  15. Sya brminat dn dh lma mncari. Tlg what's app sya kt no 0126268931

    BalasPadam
  16. Salam bro pm kat wassap 0129669481 . Sy nk thu pistol colt n bertta ade stok lagi x . Sebb memg tgh cari . Ples pm dgn segere

    BalasPadam
  17. Salam bro pm kat wassap 0129669481 . Sy nk thu pistol colt n bertta ade stok lagi x . Sebb memg tgh cari . Ples pm dgn segere

    BalasPadam
  18. Assalam boss pm sye kat wassap 01120259418.sye nk thu harga m16.ples pm dengan segera

    BalasPadam
  19. Salam bro...wassup saya...saya nak beli pistol...0179696356...serius buyer...tq

    BalasPadam
  20. Salam bro...wassup saya...saya nak beli pistol...0179696356...serius buyer...tq

    BalasPadam
  21. Bro, saya berminat nak beli..tolong pm saya 019-747-2381

    BalasPadam
  22. Sya berminat..tolong email kt sya killme07healme@gmail.com..serius buyer

    BalasPadam
  23. Boss please email sya killme07healme@gmail.com serius buyer

    BalasPadam
  24. Boss please email sya killme07healme@gmail.com serius buyer

    BalasPadam
  25. Whatsapp 0179110084 please...tq

    BalasPadam
  26. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  27. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  28. Bos whatsapp sy please,011-31396581.serious buyer.nk pakai untuk prop majlis.tq

    BalasPadam
  29. Boss... serious buyer nk beli..
    Monyet banyak sgt dkat hutan blakang rumah.... 0136442093

    BalasPadam
  30. Boss... serious buyer nk beli..
    Monyet banyak sgt dkat hutan blakang rumah.... 0136442093

    BalasPadam
  31. aku pun nk beli boss...sbab penganas dh masuk sabah bossboss

    BalasPadam
  32. Aku ingin membasmi terrorist

    BalasPadam

  33. PM saya 0148108228.whatsapp

    BalasPadam
  34. Whatsapp sya 0135476038.. harga n gmbr skali nk beli satu

    BalasPadam
  35. Nk yg ak47 hrga brpa..whatsapp sya..0135476038

    BalasPadam
  36. nak colt urgent please whatsapp 0173431608 jangan tipu pulak sebab serious buyer ni

    BalasPadam
  37. PM m16 & m4 (0197414798)

    BalasPadam
  38. Berminat. Tolong whatsapp 0168584371. Banyak anjing liar di kawasan rumah. Whatsapp 0168584371 serious buyer

    BalasPadam
  39. Bos whatsapp ak47, m4,m16,Berretta & Walter mini (0109406601)

    BalasPadam
  40. Bos whatsapp ak47, m4,m16,Berretta & Walter mini (0109406601)

    BalasPadam
  41. Boss tlg whatsapp saya bos 0145083606

    BalasPadam
  42. Bos whatsapp ak47,m4,m16.Berretta & walter mini (0109406601)

    BalasPadam
  43. Bos tolong whatsapp (0109406601)...serious buyer

    BalasPadam
  44. Pm..0198108177..please..

    BalasPadam
  45. Bos pm sy 0126826916..serious buyer

    BalasPadam
  46. Bos saye nk beli sebab berminat pm saye boleh tak 0195657452

    BalasPadam
  47. send list harga bos 0179553695

    BalasPadam
  48. Pm bos...nak beli...serious...019827780u

    BalasPadam
  49. Pm bos...nak beli...serious...019827780u

    BalasPadam
  50. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  51. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  52. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  53. Pm saya tuan, 014 3819548

    BalasPadam
  54. Pm saya tuan, 014 3819548

    BalasPadam
  55. Pm kawe 0173348679 serious buyer..urfent

    BalasPadam
  56. Pm kawe 0173348679 serious buyer..urfent

    BalasPadam

  57. Bos..wasap 0133192861. Serius buyer.. Dah pm dlm fb.

    BalasPadam

  58. Bos..wasap 0133192861. Serius buyer.. Dah pm dlm fb.

    BalasPadam

  59. Bos..wasap 0133192861. Serius buyer.. Dah pm dlm fb.

    BalasPadam
  60. bos..m16 or m4 yg pkai ball bearing ada x??klu ada wassap sy...0179108191

    BalasPadam
  61. bos..m16 or m4 yg pkai ball bearing ada x??klu ada wassap sy...0179108191

    BalasPadam
  62. Ada lagi tak? Boleh wassap atau mesej saya 0193550096

    BalasPadam
  63. As'salam... leh whatapps sye... 0132493464

    BalasPadam
  64. As'salam... leh whatapps sye... 0132493464

    BalasPadam
  65. Pm saya dekat nombor ni 01121159385
    Saya berminat nak beli

    BalasPadam
  66. Pm saya dekat no.ni 01121159385
    Saya berminat nak beli

    BalasPadam
  67. Salam tuan, email sy list harga. Gas co2 tuan ada bekal skali ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. roszailan@gmail.com lupa letak email plak

      Padam
  68. Balasan
    1. Saya nak beli m16 kalau tak de saya nak beli m4 rm 70

      Padam
  69. Boleh tak saya beli m4 rm70

    BalasPadam
  70. Boleh tak saya beli m4 rm70

    BalasPadam
  71. salam bos sy nk beli pistol manik berta harga 150 pm sy bos 0122257990

    BalasPadam
  72. salam bos sy nk beli pistol manik berta harga 150 pm sy bos 0122257990

    BalasPadam
  73. Salam saye nak beli pistol manik nanti boleh wassap saye1072123730

    BalasPadam
  74. Salam saye nak beli pistol manik nanti boleh wassap saye1072123730

    BalasPadam
  75. Boss saya nk beli senapang manik tolong message 01110568630

    BalasPadam
  76. WhatsApp sy bos 0109382438

    BalasPadam
  77. Boleh cod ke area KL
    Pm please 0173809067

    BalasPadam
  78. Boleh cod ke area KL
    Pm please 0173809067

    BalasPadam
  79. aku nak beli bulan 12 tapi macam mana

    BalasPadam
  80. safwan.kakkoi08@gmail.com
    m16 masih ade ke?

    BalasPadam
  81. Boss brpe pistol bretta serius buyer..sy tinggal number ws sy 01129342379..kalau ada ws sy..

    BalasPadam
  82. Boss brpe pistol bretta serius buyer..sy tinggal number ws sy 01129342379..kalau ada ws sy..

    BalasPadam
  83. Tuan cam mana nak order walter mini.
    Wssp saya tuan 0175350778

    BalasPadam
  84. Tuan cam mana nak order walter mini.
    Wssp saya tuan 0175350778

    BalasPadam
  85. Tuan pm lau ad stock...0142430841

    BalasPadam
  86. Tuan pm lau ad stock...0142430841

    BalasPadam
  87. Bos kalau ada stock WS saya 0138222527

    BalasPadam
  88. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  89. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  90. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  91. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  92. Boleh x saya nk beli.wasap saya 0164775852.serius bayar

    BalasPadam
  93. Boleh x saya nk beli.wasap saya 0164775852.serius bayar .jangan tipu

    BalasPadam
  94. Boleh x saya nk beli.wasap saya 0164775852.serius bayar .jangan tipu

    BalasPadam
  95. Boleh x saya nk beli.wasap saya 0164775852.serius bayar .jangan tipu

    BalasPadam
  96. assalam'mualaikum pm detail senapang : 018-2161088

    BalasPadam
  97. saya Ahmad Raj Dari Three Brothers Resouces.
    Pengurus Karnival Sekolah dan Permainan Karnival.
    Buat permainan Shoot Target.

    boleh berikan detail Pistol Manik - ak47 (5 set) dan manik

    BalasPadam
  98. nak tembak monyet kat kebun...wassap 0136415051

    BalasPadam
  99. saya berminat...tolong pm saye 0178988716

    BalasPadam
  100. Saya beli mp5.wechat id amirul_1080.kalau dah sampai chat saya di bintulu taman kemena sutera fasa2 no rmh220

    BalasPadam
  101. Saya beli mp5.wechat id amirul_1080.kalau dah sampai chat saya di bintulu taman kemena sutera fasa2 no rmh220

    BalasPadam
  102. Saya ade nak jual used hk mp4 rm500.berminat wasap 0172837460

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya berminat. Pm saya please 0123499600

      Padam
  103. saya berminat. pm saya skrng please 0123499600

    BalasPadam
  104. Boss.. Pm.. Memang nak beli.. Ni no sy.. 0138170167

    BalasPadam
  105. Boss mcm mne nk beli,tlg pm sy,wssp ye.01111967675

    BalasPadam
  106. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  107. berminat beli pistol Walter mini rm70

    BalasPadam
  108. saye berminat nak beli Mp5 nombor saye 0197500676

    BalasPadam
  109. Saya mahu membeli M4 nombor saya
    0126316487

    BalasPadam
  110. Walter mini 1 n manik bro .. Pm sy 0174305903

    BalasPadam
  111. whatsapp boss 01123424474 serious buyer

    BalasPadam
  112. Pm bos kalu masih ade lagi.. 0149964117

    BalasPadam
  113. Pm sy kalu masih ade lagi...0164144715

    BalasPadam
  114. Salam..sy ingin membeli secara borong boleh ker hubungi sy di 0174790746

    BalasPadam
  115. Assalamualaikum..Sya brsl dr mlk nama Sya solehin Sya nk bli snpng mnk m16 Sya keci lgi umur sya12 Thun..
    Alamat..taman bidara indah masjid tanah melaka 78300 st 1199 blh tk hntar slpas raya Sya tk ada duit sekarang

    TARKHIR. 30.6 .2017
    NO.TEL.0166413568
    Itu no tel Ayah Sya

    BalasPadam
  116. PM saye, serious buyer. Ws- 0166591180

    BalasPadam
  117. saya mahu membeli senapang lmg kalau ade tuan boleh hubungi nombor ini 0108607919

    BalasPadam
  118. Sy nk beli m4 blh pm wssap sy 013304.454

    BalasPadam
  119. Ada tak stock m16/ak47.....kalau ade whatsapp nombor ni....0139570222

    BalasPadam
  120. Ada tak stock m16/ak47.....kalau ade whatsapp nombor ni....0139570222

    BalasPadam
  121. Bro sye berminat pm sye...0179058984

    BalasPadam
  122. Serius nk beli klau ade stock..

    BalasPadam
  123. Serious buyer...whatsapp saya 0192280397. Nak LMG bro

    BalasPadam
  124. Serious buyer...whatsapp saya 0192280397. Nak LMG bro

    BalasPadam
  125. Pm kalau ada stock 0193235367

    BalasPadam
  126. Pm kalau ada stock 0193235367

    BalasPadam
  127. Balasan
    1. kalau ada m4 teros pm saya ...tros beli

      Padam
  128. Serius buyer. Pm saya please 01120916119

    BalasPadam